Om Ape50.dk

Ape50.dk ejes af Thomas Rasmussen og køres som hobby. Side er en gratis service, til alle der har samme passion for Ape'n som mig ;-)


Der sælges ikke noget fra siden, men henvises til diverse, butikker, værksteder m.m.thomas

Jeg pt. 47 år og bor i Pedersborg, Sorø.

Hvorfor ape50.dk?
Jeg fik ideen med Ape50.dk fordi, jeg syntes at der manglede informationer omkring Ape 50 knallerten. Det var svært at finde værksteder, reservedele m.m.
Det er var heller ikke alle dele man kunne købe i Danmark, men der er i dag kommet flere gode reservedelsforretninger i landet.
Det er meningen at siden, skal kunne hjælpe andre til at få de informationer omkring Ape 50, som de har brug for, uden det store besvær, samt tips og treks til hvordan man kan gøre diverse ting, og på den måde give inspiration til brugerne.

Baggrund for Ape50.dk
Siden jeg købte min "tuktuk" (Ape 50 top) i 2003. Har jeg haft en ide om at bygge den om til en eller anden form for apecamper.
Det ville jo være dejlig nemt, lige at hoppe i tuktuk'en og køre ned til søen, for at fiske og evt. spise "alle" fiskene med det samme.
Jeg vidste dog ikke rigtig, hvordan jeg skulle bygge den om. Om det skulle være i træ, eller jern? Om den skulle kunne trækkes ud, eller op?
Jeg var desværre så uheldig at blive alvorlig syg i min ryg og hjerte, som blandt andet gjorde at årene gik, uden at jeg havde mulighed for at vedligeholde eller bygge tuktuk'en om.
For godt 4 år siden (2011), så jeg så den første Apecamper og da jeg stadigvæk er syg, og har derfor endnu mere brug for at kunne ligge ned, ved længere køreture.
Jeg begyndte at søge på nettet, efter andre der havde samme ideer og der var heldigvis også andre.
Det blev til ideen om Ape50.dk
Det er meningen at Ape50.dk skal være en side, hvor man kan få ideer eller selv komme med ideer til Ape 50 ombygninger, tips & tricks til reparationer mm.

Jeg udvikler løbende siden, så den opfylder brugernes behov.


Venlig hilsen
Ape50.dk